torstai 26. maaliskuuta 2015

Asiakas

Teemme töitä erittäin vaativassa asiakkuudessa.Yhteiset taistelut lähentävät meitä. Emme suinkaan ole asioista samaa mieltä ja edustamme hieman erilaisia rooleja kaiken kaikkiaan. Se asettaa välillä yhteiset taistelut todelliseksi konsensuksen hakemiseksi. Meidän täytyy ensin muodostaa yhteinen näkemys ja mielipide, jotta voimme kohdata perustelluilla esityksillä asiakkaan hyökyaallot. Organisaatiokulttuurissamme on onneksi vahva tuki sille, että tätä toisten haastamista ja yhteisen näkemyksen löytämistä kannatetaan ja kannustetaan. Rakkauden ilmapiiri.

Toisinaan olemme hyvin väsyneitä omista ja yhteisistä väännöistämme. Nyt reilun puolen vuoden vääntämisten jälkeen meillä alkavat monet asiat olla selkeitä, linjat alkavat löytyä. Syntyy luottamus toisen arvioihin ja näkemyksiin. Olemme alkaneet ymmärtää toisiamme paremmin.

Nuolemme yhdessä haavojamme, kun meidät vedetään kölin ali.
Onnistumisia juhlimme koko tiimillä.

Luin tänään positiivareiden kirjeestä lausahduksen: "Mennään kauppaan ja ostetaan hitaampi kello". Joihinkin hetkiin tekisi mieli tosiaan saada hitaampi kello, jotta niistä voisi nauttia pidempään.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti